Natuurlijk zwanger: vruchtbaarheidsmassage plus!

Ons natuurlijk zwanger programma duurt tenminste 6 weken lang en kan worden gebruikt bij een prille kinderwens maar ook ter voorbereiding op een meer medisch ondersteunde cyclus zoals IUI of IVF.

Omdat zwangerschap eigenlijk 100 dagen voor conceptie begint is het een mooie aangelegenheid om middels fertiliteitsmassage plus diepe ontspanning lichaam en geest zo optimaal klaar te maken voor een probleemloze conceptie.

Het programma is op maat gemaakt voor de situatie van elke individuele vrouw en zal tijdens een consult nader worden besproken.

Wij ondersteunen je graag in deze periode en biedt je een ‘pre-conceptie check-  up’ aan. We kijken hierbij naar jou, je levensstijl, je voeding, je gezondheid en zelfs je ‘mindset’ zodat we een behandelplan op maat kunnen aanbieden.

Omdat we begrip hebben voor je drukke bestaan én ons realiseren dat regelmatige individuele behandelingen een grote investering kunnen zijn qua tijd en geld, bieden we naast deze behandelingen op individuele basis, ook workshops en een compleet natuurlijk zwanger programma aan. Het natuurlijk zwanger programma is een totaalpakket dat makkelijk in je leven toe te passen is.

MERCIERTHERAPIE IN COMBI MET ACUPUNCTUUR, ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE EN LIFESTYLE

Wat maakt ons anders?

  • Integrale aanpak, door de combinatie van Mercier therapie met acupunctuur, visualisatie, orthomoleculaire therapie, voeding en lifestyle.
  • Op maat gemaakt behandelplan
  • Ontspannen sfeer

Inzicht in alle factoren die van invloed kunnen zijn op een voorspoedige conceptie
Uniek in Nederland!